_Over ons

Een realistische visie

Econopolis breekt met het traditionele vermogensbeheer en de klassieke adviesverlening. Wij leggen een focus op eenvoud, transparantie en de lange termijn, in nauwe dialoog met de klant. Wij kijken ook verder dan de financiële markten en helpen onze klanten om hun vermogen goed te diversifiëren.

Lees meer over onze visie

Onze roots

Econopolis is het geesteskind van Geert Noels en Geert Wellens, ontwikkeld om particuliere en institutionele beleggers te begeleiden naar het nieuwe financieel-economische tijdperk. Met een ongewone aanpak, die is afgestemd op de nieuwe realiteit en die steunt op onpartijdigheid, duurzaamheid en transparantie.

Meer over onze geschiedenis en onze realisaties

Betrouwbare partners

Econopolis werkt in wederzijds vertrouwen met een beperkt aantal partners van de hoogste kwaliteit. Trouwe ambassadeurs van het eerste uur die onze principes, waarden en strategie delen.

Ontdek onze partners

Een team van experts

Het Econopolis-team telt ondertussen reeds meer dan 25 persoonlijkheden, allen specialisten op hun domein en doordrongen van de Econopolis-filosofie. De groep telt 6 partners en wordt geleid door een 5-koppig management.

Ontmoet het voltallige team