The art of progress through perfect balance

"Balance is key". Het motto van Belgisch sporticoon Kenny Belaey bij zijn wereldprestaties in het trialbiken is tevens het basisprincipe voor een goede gezondheid, een gelukkig leven en succesvolle beleggingen.

Balance is key. Evenwicht maakt dat het vermogen valkuilen ontwijkt en in moeilijke omstandigheden stabiel blijft. En zonder kleerscheuren de overkant bereikt. Geert Wellens, CEO

Via een perfect evenwicht realiseert Kenny in bovenstaand filmpje het onmogelijke: op een fiets over een smalle en instabiele koord de gapende kloof tussen 2 bergtoppen overbruggen. Met een onverstoorbare focus op de overkant, een uniek gevoel voor de balans van lichaam en fiets, en een buitengewone harmonie van mentale kracht en ongeziene fysieke uitvoering.

Met dezelfde aanpak en overtuiging beheert Econopolis vermogens en spaartegoeden. In balans tussen risico en rendement, tussen kapitaalbehoud en aandacht voor groei-opportuniteiten, tussen dreigende financiële stormen en kansen die de nieuwe economische realiteit biedt. Met een focus op het einddoel en een perfect evenwicht tussen de verschillende beleggingsinstrumenten die een gebalanceerde portefeuille vormen.

Bij Econopolis draait alles om vermogensbeheer en financieel advies in balans. In ons discretionair én institutioneel vermogensbeheer. In ons fiduciair advies. En in het beheer van de 3 retail-fondsen die we voor onze partner Crelan beheren, trouw aan de Econopolis-principes en het DNA van ons huis.

Wenst u meer te weten over de
"Balance is key"-aanpak van Econopolis?

Vul vrijblijvend onderstaande velden in en we bezorgen u meer informatie.