Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn er om u te helpen met uw vermogen

U heeft met veel zorg een gezonde financiële positie opgebouwd, en wil dit graag beschermen en laten renderen op een verstandige en ethisch correcte manier.

Totaalaanpak met een plan op maat

Econopolis kiest voor duurzame oplossingen, dat betekent dat we graag kijken naar het hele plaatje van uw vermogen.

Verkennend gesprek

Tijdens enkele gesprekken leren we elkaar kennen. U stelt de vragen en bespreekt de onderwerpen die u bezighouden, samen bepalen we de doelstellingen voor uw vermogen, en de ambities die u gerealiseerd wil zien.

Analyse

We voeren een totaal-analyse uit van uw situatie en bekijken in functie van uw wensen wat er geoptimaliseerd kan worden.

Advies

Onze analyse leidt tot een advies dat we in detail met u overlopen. We verfijnen samen onze voorstellen tot oplossingen die perfect bij u passen.

Onze oplossingen

We hebben verschillende oplossingen voor verschillende noden & elk vermogen.

Multi-Family Office

Voor Econopolis verdienen familiale vermogens evenveel zorg en management als familiebedrijven. De onderscheidende aanpak van Econopolis en onze huisexpertise op dat vlak kregen reeds het vertrouwen van heel wat vooraanstaande families.

Fondsen

Onze fondsen stellen ons in staat alle soorten vermogens te beheren volgens de Econopolis-filosofie en -strategie en om in specifieke activa-klassen voldoende diversificatie te garanderen.

Vermogensbeheer

Wij beheren uw vermogen met veel aandacht voor kapitaalbehoud, absoluut rendement en transparantie. Onze aanpak wordt gekenmerkt door een nauw, persoonlijk en intensief contact.

Wealth Coaching

Als fiduciair adviseur of ‘wealth coach’ bieden wij een onafhankelijke en efficiënte begeleiding voor uw geheel familiaal of institutioneel vermogen.