Wat we doen

Onze diensten

We bieden een waaier van financieel advies en beheerdiensten aangepast aan uw specifieke noden

Een unieke beleggingsstrategie voor institutionele beleggers

De vraag naar een geïntegreerde duurzaamheidsaanpak is bij institutionele beleggers stilaan een must. Bij Econopolis maakt deze aanpak sedert onze oprichting deel uit van ons DNA. Duurzaamheid is bij ons dan ook meer dan een label. Het maakt net als onze onafhankelijkheid en onze resultaatsgedrevenheid deel uit van onze unieke beleggingsstrategie. Wil u meer weten? […]

Lees meer

Institutioneel Asset Management

Econopolis zet in op duurzaam asset management voor haar institutionele klanten en kan vandaag rekenen op het vertrouwen van meerdere grote instellingen. We vertalen de principes van duurzaam, onafhankelijk en resultaatgericht investeren naar een unieke beleggingsstrategie. Voor het handhaven van ons duurzaamheidsbeleid hanteren wij niet alleen onze eigen research maar we worden ook ondersteund door Sustainalytics, […]

Lees meer

Multi-Family office

Voor Econopolis verdienen familiale vermogens en activa evenveel zorgzaam beheer en management als familiebedrijven. De specifieke en onderscheidende multi-family office-aanpak van Econopolis en onze huisexpertise op dat vlak kregen het vertrouwen van heel wat vooraanstaande families.

Lees meer

Onze fondsen

Onze fondsen stellen ons in staat alle soorten vermogens te beheren volgens de Econopolis-filosofie en -strategie en om in specifieke activa-klassen voldoende diversificatie te garanderen.

Lees meer

Vermogensbeheer

We beheren uw vermogen met veel respect voor de manier waarop het is samengebracht, met veel aandacht voor het behoud van de koopkracht ervan, en met een uniek oog voor de opportuniteiten om het te laten groeien via de opportuniteiten die het nieuwe economisch landschap na de “Econoshock” biedt.

Lees meer

Wealth Coaching

We zijn uw onafhankelijke gids en coach bij de spreiding van uw vermogen, en de toewijzing -onder duidelijke afspraken en strikte opvolging- van mandaten aan gespecialiseerde beheerders in verschillende specialiteiten.

Lees meer

Economisch advies

Vanuit onze onafhankelijke en stevig onderbouwde visie op economie en wereld, adviseren we bedrijven, instellingen, organisaties, overheden en beslissingnemers rond hun strategie en de economische omgeving waarin ze werkzaam zijn.

Lees meer

Private Investments

Wij begeleiden onze klanten die beslissen om ook in niet-beursgenoteerde investeringsopportuniteiten te investeren. Niet alleen helpen wij u bij het beheer van uw bestaande niet-beursgenoteerde investeringen, maar wij reiken u ook beleggingsdossiers die zorgvuldig gekozen zijn door onze experts. Econopolis begeleidt u bij uw private investeringen en mogelijke co-investeringen met andere families.

Lees meer